Az EQUUS Kft. Telephelyének és székhelyének megközelíthetősége

GPS koordináták:

Székhely:                    É 47.65902   K 18.32124

Állatpatika Pet Shop:  É 47.65672   K 18.31851

 

M1 autópályán Budapest és Győr felől.

Budapest felől a Shell benzinkút utáni 67 km szelvényénél a Tata-Környe csomópontnál le kell térni Tata felé jobbra. A városba bevezető utak (Környei út, Táncsics Mihály utca) {Tesco balra} egyenesen bevezetnek a négy sávos Május 1. útra. {buszpályaudvar jobbra, Shell kút balra} Erről letérni az autópály leágazástól számított 3,6 km múlva, a Shell kút után kell -a táblával jelzett- Fényes fürdő felé balra, az Oroszlányi útra. 800 m múlva, egy négyes kereszteződésben jobbra kell kanyarodni az Új útra, majd a következő stop táblás négyes kereszteződésnél balra a Mikovinyi útra. A Mikovinyi útról balra az első utca vezet az Állatpatikához és Petsophoz (Csapó u. 8.) és az első utca jobbra pedig a székhelyünkhöz (Pálffy u. 7.).  

 

Az 1 úton Tatabánya felől, Vértesszőlősön át.

Tatára a Vérteszőlősi úton kell haladni a városközpont felé {MOL kút, Öreg-tó, Kapucinus templom balra, Kristály Szálló, Harangláb jobbra} a körforgalomig. A körforgalomban balra kell fordulni a Május 1. útra, majd tovább haladva jobbra kell fordulni az Oroszlányi útra. Innentől lásd fentebb.

 

Az 1 úton Komárom felől, Almásfüzitőn át.

A városban a vasúti felüljáró elhagyása után a Honvéd és Bacsó Béla utcákon kell továbbhaladni a Vasútállomás kereszteződéséig. Itt jobbra kell kanyarodni a Gesztenye fasorra, majd ez az utca egy bal kanyar után {Berta Malom jobbra} betorkollik a Mikovinyi utcába. Innen a 4. utca balra a Pálffy utca és szintén a 4. utca jobbra a Csapó utca.

 

Esztergom felől, Agostyánon át.

Tatára az Agostyáni úton juthatunk be. A vasúti átjáró elhagyása után a második kereszteződésnél kell jobbra fordulni a Bacsó Béla útra és szintén a második kereszteződésnél balra az Almási útra. Az Almási út a körforgalomhoz vezet, innen a fentieknek megfelelően kell továbbhaladni. 

 

{Tájékozódási pontok a megközelítés során.}